Inhoud congres

HR speelt een steeds crucialere rol in de ontwikkeling van organisaties. Door technische ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om menselijk kapitaal optimaal te ontwikkelen. Maar waarin moeten we investeren? Waar staan uw mensen op dit moment? Waar liggen de kansen? HR-analytics helpt u inzicht te krijgen om uw keuzes en adviezen te onderbouwen.

Verschillende autoriteiten op het gebied van HR-analytics schuiven aan tafel bij dagvoorzitter Jeroen Busscher en tafelheer Luc Dorenbosch om u advies, inzicht en handvatten te verschaffen op het gebied van HR-analytics.

Alle deelnemers aan het congres HR Analytics ontvangen een gratis exemplaar van het boek 'Wij zijn big data' van opening keynote Sander Klous:

Tijdens het Congres HR Analytics krijgt u antwoord op vier kernvragen:

1. Wat kan HR-analytics voor u betekenen?
2. Hoe werkt HR-analytics?
3. Hoe helpt HR-analytics u om inzichten te verkrijgen?
4. Hoe kunt u HR inzichten naar beleid vertalen?

Sprekers

Sander Klous

Sander Klous

Sander heeft op CERN, ’s werelds grootste natuurkundig instituut in Geneve, meegewerkt aan de ontdekking van het Higgs Boson (Nobelprijs 2013). Lees verder

Luc Dorenbosch

Luc Dorenbosch

Luc Dorenbosch studeerde Human Resource Studies en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Hij is baaningenier bij Debaaningenieurs. Lees verder

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher geldt als een van de meest inspirerende en vernieuwende managementdenkers van dit moment. Hij is veelgevraagd spreker en... Lees verder

Deze dag is bestemd voor:

  • HR managers
  • Financiële managers
  • HR adviseurs
  • HR medewerkers
  • HR coördinatoren
  • Arbo professionals
  • OR leden
  • Lijnmanagers

Gratis boek bij deelname

Alle deelnemers van het congres HR Analytics ontvangen een gratis exemplaar van het boek 'Wij zijn big data' van Sander Klous.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.