Sander Klous

Sander Klous

Sander heeft op CERN, ’s werelds grootste natuurkundig instituut in Geneve, meegewerkt aan de ontdekking van het Higgs Boson (Nobelprijs 2013). Hij is hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en Managing Director bij KPMG. Zijn boek, "Wij zijn Big Data", was runner-up bij de managementboek van het jaar verkiezing 2015.

Sessies

 
Mariëlle Sonnenberg

Mariëlle Sonnenberg

Mariëlle is wereldwijd verantwoordelijk voor HR Strategie & Analytics bij Wolters Kluwer. Daarvoor werkte zij als senior manager bij Accenture en als assistent-professor bij Tilburg University en Tias Business School. Ze is gepromoveerd bedrijfseconoom en publiceert regelmatig over analytics, zowel in meer wetenschappelijke als in praktijk gerichte journals.

Sessies

 
Daan Leben

Daan Leben

Drs. D.C. (Daan) Leben MMO is Hoofd Trends, Onderzoek en Statistiek van het Ministerie van Defensie, onderdeel Divisie Personeel en Organisatie (DPOD). De afdeling TOS draagt binnen Defensie zorg voor het leveren en genereren van integrale en geïntegreerde kennis over het HR-domein en het defensiepersoneel in het bijzonder. Hij bekleedde in de afgelopen elf jaar verschillende management en beleidsfuncties binnen meerdere onderdelen van het Ministerie van Defensie. Daaraan voorafgaand heeft Daan verschillende beleids, directie- en managementfuncties bekleed bij instanties in de sociale zekerheids- en pensioensector.

Sessies

 
Tom Haak

Tom Haak

Tom Haak is de oprichter van het HR Trend Institute (hrtrendinstitute.com). Hij is tevens partner bij Crunchr (Crunchrapps.com), een innovatieve SAAS oplossing voor workforce analytics. Voor 2014 had Tom senior HR posities bij ARCADIS, Aon, KPMG en Philips.

Sessies

 
Sjoerd van den Heuvel

Sjoerd van den Heuvel

Sjoerd van den Heuvel is Universitair Docent HRM aan de Universiteit Twente. Zijn onderzoek is gericht op de ontwikkeling, implementatie en acceptatie van HR Analytics. Sjoerd doceert HR Analytics binnen de masters Business Administration en Public Management, evenals aan het FHR instituut in Suriname. Voor zijn stap naar de academische wereld, werkte Sjoerd 6 jaar als HR consultant. Vanuit deze achtergrond, begeeft hij zich zowel in zijn onderwijs als onderwijs continu op het grensvlak van wetenschap en de praktijk. Because that’s where the HR Analytics magic happens! Sjoerd leidt deze workshop samen met Luc Dorenbosch.

Sessies

 
Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher geldt als een van de meest inspirerende en vernieuwende managementdenkers van dit moment. Hij is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter en staat bekend om zijn prikkelende, persoonlijke stijl. Hij ontwerpt strategieën voor organisaties om de organisatiecultuur en bijbehorend leiderschap te ontwikkelen. Hij maakt columns, doceert en schreef diverse boeken waaronder Pimp je afdeling, Turbomanagement en de HR bestseller: Onbeperkt Houdbaar.

Sessies

 
Luc Dorenbosch

Luc Dorenbosch

Luc Dorenbosch studeerde Human Resource Studies en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Hij is baaningenier bij Debaaningenieurs.nl en Programma Manager bij Nederlandse Stichting voor Psychotechniek. Luc houdt zich bezig met job crafting als middel om functies te verduurzamen, zodat werknemers langer inzetbaar blijven in hun huidige werk. Het boek 'Mooi Werk' is van zijn hand en momenteel werkt hij samen met meerdere specialisten aan een nieuw boek over HR Analytics.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.